Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi, Ekta Helsingistä vai tarvitsetko vain opastusta? Alta löydät useimmin kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta, ota rohkeasti yhteyttä meihin suoraan. 

MAKSU

Mitkä maksuvälineet käyvät?

Maksuvälineenä käy yleisimmät luottokortit (Mastercard, Visa, American Express), Apple Pay ja Paypal. 

Suomessa on myös mahdollista maksaa Klarnalla tai suomalaisen verkkopankin kautta.

TOIMITUS 

Minne Ekta Helsinki toimittaa?

Toimitamme tuotteita maailmanlaajuisesti.

Miten toimitatte Suomen ja Pohjoismaiden sisällä ja kuinka kauan tilauksen saaminen kestää?

Suomen ja Pohjoismaiden sisällä käytämme Posti Greeniä ja toimitus kestää 3-5 arkipäivää.

Kansainväliset tilaukset - kuinka kauan toimitus kestää?

Kaikissa kansainvälisissä tilauksissa teemme yhteistyötä DHL:n kanssa. EU:n sisällä tilauksen saapuminen kestää 5-8 arkipäivää. Kaikkiin EU:n ulkopuolisiin maihin tilauksen saapuminen kestää 10-14 päivää.

Kun tilauksesi on lähtenyt varastostamme, lähetämme toimitusvahvistuksen oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et ole saanut tätä vahvistusta 48 tunnin kuluessa, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen team@ektahelsinki.fi.

Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään noutopisteeseen, sinulle ilmoitetaan siitä oston yhteydessä antamaasi yhteystietoon. 

Kuinka paljon postikulut maksavat?

Toimitamme Suomessa ja EU:n sisällä ilmaiseksi.

EU:n ulkopuolisiin tilauksiin toimituskulut lasketaan kassalla.

Onko mahdollista seurata tilaustani?

Kyllä
, tilausta on mahdollista seurata. Kun tilaus on tehty, saat kuriirilta seurantanumeron (Suomessa Posti, kansainvälisissä tilauksissa DHL).

PALAUTUKSET

Voinko palauttaa tuotteen?

Jotta palautus voidaan hyväksyä, se on lähetettävä takaisin 14 päivän kuluessa ja sen on oltava perillä muuttumattomassa kunnossa.

Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, palautamme sinulle täyden rahamäärän alkuperäisellä maksutavallasi.

Kuinka paljon tuotteen palauttaminen maksaa?

Suomen sisällä tarjoamme ilmaisen palautuksen. Kansainväliset palautukset maksaa asiakas.

Milloin saan hyvitykseni, jos olen palauttanut tilauksen?

Palautettujen tuotteiden käsittely voi kestää jopa 14 arkipäivää. Kun kyseinen tuote on rekisteröity palautukseksi, peruutamme tai palautamme maksusi. Palautetun rahan pitäisi kirjautua tilillesi 3-5 arkipäivän kuluessa.

TUOTANTO

Missä Ekta Helsinki -tuotteet valmistetaan?

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Suomessa. Tavoitteenamme on pitää koko tuotanto paikallisena aina lampaiden keritsemisestä valmiiden tuotteiden pakkaamiseen. 

Mitä on suomalainen lampaanvilla?

Suomalainen lampaanvilla on villaa, joka on keritty suomalaisista lampaista (Suomessa asuvista lampaista). Paikalliset lampurit keritsevät lampaat lampaiden hyvinvoinnin vuoksi. Me käytämme tämän villan uudelleen, pesemällä ja kehräämällä sen teollisesti käyttökelpoiseksi langaksi.

Suomalainen lampaanvilla on luonnollinen ja uusiutuva materiaali, se on ekologista ja 100-prosenttisesti biohajoavaa ja kierrätettävää. Suomalaisen lampaan villassa on paljon lanoliinia, joka on hyvä iholle. Lanoliini tekee villasta pehmeän, tahrankestävän ja vettähylkivän. Villa on joustavaa, hengittävää ja kestävää, eikä se kutise tai nyppyynny helposti. Tuotteita on mukava käyttää ympäri vuoden ja niitä on helppo hoitaa. 

Mistä lampaat tulevat?

Villa tulee eettisiltä lammastiloilta eri puolilta Suomea. Lampaita kohdellaan erittäin hyvin, mulesing on Suomessa laissa kielletty, joten kaikki suomalainen villa on mulesing-vapaata.

Vahingoitetaanko lampaita kerinnän aikana?

Kerintä tehdään lampaiden hyvinvoinnin vuoksi ja se on hellävarainen ja nopea prosessi, eikä se vahingoita lampaita.