Miten Ektan neuleet eroavat muista?

Kun ympäristötietoiset kuluttajat harkitsevat villaa vaatteidensa tekstiilinä, he tekevät niin, koska he uskovat, että villa on ympäristöystävällinen kuituvaihtoehto, koska se on 100-prosenttisesti luonnollinen ja biohajoava.

Kyllä, kaikki villa on pitkäikäistä, lämpöä säätelevää ja jättää maaperään arvokkaita ravinteita ja hiiltä, kun se hävitetään, mutta me uskomme, että suomalaisista lampaista peräisin oleva villa ei ole vain ylivoimaista, vaan se on todellisen kestävyyden viimeinen sana.

Ekta Helsingille tuotteidemme kestävyyden varmistaminen ei tarkoita vain itse villan ominaisuuksia, vaan myös sitä, miten villa on saatu. Meille kestävyyden eettiset näkökohdat ovat ensiarvoisen tärkeitä - kaikkien kauniin planeettamme asukkaiden, niin ihmisten kuin eläintenkin, kohtelu on toimintamme ytimessä.

Miksi Ekta Helsingin villatuotteet ovat kestävän kehityksen huippua.

Ekta Helsinki on maailmanlaajuisesti ensimmäinen ja ainoa tuotemerkki, joka käyttää kaikissa tuotteissaan 100-prosenttista luonnonmateriaalia, suomenlampaan villaa. Villatuotteemme saavat aidon kestävyytensä seuraavista tosiasioista ja käytännöistä.

  1. Suomessa lampailla on kokonainen maailma itsellään. Suomessa on vain 130 000 lammasta 330 000 neliökilometrin alueella verrattuna Uuteen-Seelantiin, jossa 26 miljoonaa lammasta elää Suomea pienemmällä alueella - 270 000 neliökilometrillä. Ympäristöhyöty näin vähäisestä lampaiden määrästä on maaperän eroosion estäminen, kun lampaat laiduntavat.
  2. Tiloilla, joilta hankimme villamme, ei käytetä haitallisia torjunta-aineita tai muita kemikaaleja lampaille, toisin kuin suurimmissa lampaita tuottavissa maissa.
  3. Suomessa lampaita käsitellään erityisen huolellisesti. Leikkaus tehdään lampaiden mukavuutta ajatellen. Se on hellävarainen ja nopea prosessi, joka ei vahingoita lampaita. Tämä eroaa suurista villantuottajamaista, joissa lampaita käsitellään ja leikkaus tehdään ennätysajassa, koska leikkaajille maksetaan palkan määrästä.
  4. Suomessa ei sallita "muulinleikkausta". Tämä kauhea käytäntö on yleinen Australian ja Uuden-Seelannin kaltaisissa maissa, ja siinä leikataan paloja eläimen selän ihosta, usein ilman kipupuudutusta. Kun otetaan huomioon, että 70 prosenttia kaikesta villasta tulee näistä kahdesta maasta, suurin osa kaikkialla maailmassa myytävistä villatuotteista ei ole oikeasti julmuudesta vapaita.

Suomalaisen lampaanvillan kestävät ominaisuudet:

  • Pehmeä, silkkinen ja kevyt
  • Rypistymätön
  • Vettä hylkivä
  • Värivaihtelut valkoisesta, harmaasta, ruskeasta ja ruskeasta mustaan.
  • Ihastuttava kiharuus
  • Erittäin joustava ja kestävä

Vaativalle kuluttajalle, joka haluaa käyttää vaatteita, jotka on valmistettu korkealaatuisesta villasta, joka on hankittu ja tuotettu eettisesti, Finnsheepin villasta valmistetut tuotteemme ovat todella sopivin valinta.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käsitellään ennen julkaisemista