Toimitus

Toimitusaika normaalisti noin 2-5 työpäivää.

Toimitus Suomessa

Käytämme Postia postituskumppanina Suomessa. Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen. Posti-toimitus on maksuton 150 EUR ylittäville ostoksille. Postituskulut ovat 6,90 EUR jos ostosumma on alle 150 EUR.

Kansainvälinen toimitus

Kansainvälisen toimituksen hoitaa DHL. Toimitus EU:n sisällä on maksuton yli 150 EUR ostoksille. Postituskulut ovat 6,90 EUR jos ostosumma on alle 150 EUR

Palautukset

Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (yksityishenkilönä). Jos haluat tehdä niin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen team@ektahelsinki.fi ja ilmoita palautettava tuote ja palautuksen syy. Tämän jälkeen lähetämme sinulle palautusetiketin, jonka voit kiinnittää pakettiin.

Pakkaa tuote huolellisesti (mieluiten samaan pakettiin, jossa sait tuotteen). Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja siinä on oltava alkuperäinen etiketti.

Palautukset Suomen sisällä

Paketin voi palauttaa Postin toimipisteeseen kiinnittäen siihen antamamme asiakaspalautusetiketin. Tarjoamme ilmaisen palautuksen Suomessa. HUOM! Kampanjoista ostetut tuotteet eivät sisällä ilmaista palautusoikeutta, eli palautuksen maksaa asiakas. 

Tilauksista, joita ei ole noudettu Postin asettamassa määräajassa, meillä on oikeus periä 15€ maksua tilauksen käsittelykuluistamme.

Kansainväliset palautukset

Kansainväliset palautukset maksaa asiakas.