Avainlippu myönnettiin Ekta Helsingin tuotteille

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Ekta Helsingin tuotteille Avainlippu-merkin tunnustuksena Suomessa tehdystä tuotteesta. Kaikki Ekta Helsingin tuotteet kudotaan tai neulotaan tehtaissa Suomessa.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Tunnus voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Suomalaisten kuluttajien keskuudessa se tunnetaan hyvin ja suurin osa suomalaisista (75 %) myös ilmoittaa Avainlippu-merkin vaikuttavan myönteisesti heidän ostopäätöksiinsä. Noin puolet suomalaisista yhdistää merkin vastuullisuuteen.

"Pidimme Avainlippu-hakemusta luonnollisena, sillä tuotanto Suomessa on yksi Ekta Helsingin keskeisistä arvoista. Lisäksi Avainlippu on mielestämme erittäin vahva symboli tuotantoketjun vastuullisuudelle."

Tee kuten me ja tue eettistä tuotantoa Suomessa!

Lisätietoja

Ekta Helsinki -tiimi: team@ektahelsinki.fi

Markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, puh. +050 561 5030 reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Avainlippu-symboli on alkuperämerkki, joka myönnetään Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille. Avainlippu-tunnusta kantaa noin 5 000 eri tuotetta, tuoteryhmää ja palvelua. https://suomalainentyo.fi/en/services/key-flag/

Suomalaisen Työn Liitto ry pyrkii lisäämään suomalaisen työn arvostusta ja edistämään suomalaisen työn menestystä. Tehtävämme on edistää suomalaista työllisyyttä. www.suomalainentyo.fi/en/