Suuria uutisia! Ekta Helsinki aukeaa 14.8 Fredrikinkadulla

Vihdoin voimme paljastaa, missä Ekta Helsinki -myymälä aukeaa elokuussa.

Meillä on suuri ilo ja kunnia kertoa, että 14.8. alkaen meidät ja koko tuotevalikoimamme löytää Urban A:n tiloista (Fredrikinkatu 18, Helsinki) osana vastuullisten ja laadukkaiden vaatemerkkien joukkoa.

Uusi luku Ekta Helsingin tarinaan

Ekta Helsinki on halunnut alusta asti tarjota vastuullisesti ja ympäristön ehdoilla valmistettuja neuletuotteita, jotka ovat osa vaatekaapin kulmakiviä ja perusrunkoa vuodesta toiseen. Mallistomme on suunniteltu ajattomaksi ja tyylikkääksi, ja jokainen tuotteemme on helposti yhdistettävissä monenlaiseen asuun ja tilanteeseen. Toivomme koko sydämestämme, että tuotteemme saavat mahdollisimman monia käyttökertoja ja että niitä rakastetaan vuodesta toiseen.

Haluamme tehdä tuotteita, jotka puhuttelevat tyylillään ja vastuullisuudellaan. Siksi pelkistetty ilme yhdistetään laadukkaaseen, sataprosenttiseen villaan, jonka kudontamenetelmä on suunniteltu juuri Ekta Helsingin tarpeisiin. Ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta saamme hyödynnettyä tuotteissamme suomalaisen lampaan villaa, jota usein pidetään hukkamateriaalina sen haastavan työstettävyyden vuoksi.

Uusi myymälä on uusi mahdollisuus, johon tartumme riemulla ja ilolla. Urban A on koonnut vuodesta 2004 lähtien tarkkaan harkittuja, premium-tasoisia tuotteita kauneutta ja vastuullisuutta arvostaville kuluttajille. Olemme ylpeitä päästessämme osaksi tätä joukkoa. Yhteistyö on tuntunut alusta asti innostavalta ja meille juuri oikealta ratkaisulta.

Käytännössä Ekta Helsinki saa täysin oman osionsa myymälästä. Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa mahdollistaa kuitenkin täysin uudenlaisia toimintatapoja sekä laajemmat aukioloajat, joten jatkossa Ekta Helsingin tuotteita on aiempaa vaivattomampaa tulla sovittelemaan ja ihastelemaan paikan päälle.

Toivottavasti olette tästä yhtä innoissamme kuin mekin!

Tervetuloa tutustumaan uusiin myymälätiloihimme sekä koko laadukkaaseen, tyylikkääseen, vastuulliseen ja ajattomaan tuotevalikoimaamme 14.8. alkaen!

Aukioloajat:
Arkisin klo. 11-18
Lauantaina klo. 11-17


Tilaa myös uutiskirjeemme ja seuraa Instagram-tiliämme @ekta.helsinki, jotta pysyt ajan tasalla avajaishumusta ja muista ajankohtaisista asioista.

Nähdään Fredrikinkadulla!

Lämmöllä,

Team Ekta